Gulve

Nyt gulv? Overvej polyurethan som materiale

Er din virksomhed på udkig efter et gulv, som skal kunne klare sig i et hårdt miljø? Så bør du overveje et polyurethan-gulv. Det er et utroligt slidstærkt og elastisk materiale, som egner sig fantastisk som underlag i fx industrivirksomheder. Bliv klogere på materialet her.

Et alternativ til epoxy-gulve

Et gulv i polyuretan minder af udseende meget om et epoxy-gulv, men i modsætning til epoxy sprækker polyuretan ikke. Polyurethan er desuden særdeles kemikalieresistent. Du får altså et gulv, der ser ud som et epoxy-gulv, men er endnu mere slidstærkt.

alternativ-til-epoxy

Flere fordele ved polyurethan-gulve


Ekstremt nemt at påføre

Selve påføringen af et polyuretan-gulv er ganske let og kan foretages af en enkelt person. Ønsker du et polyuretan-gulv har vi en samarbejdspartner som kan klare opgaven for dig. Vores samarbejdspartner udfører opgaver, men udlejer også gerne udstyr og rådgiver dig i processen. 

Bestem selv udtrykket

Vælger du et polyuretan-gulv, kan du vælge mellem et utal af forskellige farvekombinationer og overfladestrukturer. Det betyder, at du ikke bare får et gulv med alle de nødvendige egenskaber, men også får fuld frihed over det færdige udtryk.

Her bruger andre polyurethan-gulve

De slidstærke og elastiske egenskaber i polyurethan gør det velegnet som gulv i produktionsområder, lager, omklædningsrum, værksteder, garager, portovergange, læsseramper og mange andre steder.

Her findes polyuretan-gulve oftest:

  • Entreprenørvirksomheder
  • ​Industrivirksomheder
  • Lager- og logistik virksomheder
  • Større håndværksvirksomheder
  • ​Fødevarevirksomheder
  • Landbrug

Vi har samarbejdspartnere der kan udføre opgaver for vores kunder

Skulle du som kunde, have brug for at udføre en opgave i polyurethan, så har vi naturligvis samarbejdspartnere, som kan klare opgaven for dig. Dette betyder at du ikke behøver investere i et stort sprøjteanlæg. Dermed er United Foam det sikre valg, hvis du har brug for en virksomhed, der kan føre dig trygt og sikkert gennem hele processen. Vi er med dig fra idé til fuldført opgave. 

Skal vi hjælpe dig med et nyt gulv?

Få et uforpligtende tilbud eller råd og sparring. Udfyld formularen eller kontakt os direkte.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...