LANDBRUG

Vores løsninger til landbruget gør hverdagen nemmere

Det typiske miljø i staldene er meget hårdt og krævende. Derfor har vi udviklet en special polyurea, som kan gøre hverdagen meget nemmere. Med vores polyurea, er det muligt at spraye båsene i staldene, og derved få et underlag der isolerer, beskytter dyrene mod skader og på samme tid er utroligt nemt at rengøre.

Polyurea er det bedste valg - for dyrene og landmanden. 

Vores polyurea er ikke blot den bedste løsning for dyrene, men er på samme tid også den bedste løsning for landmanden. Dyrene bliver bedre beskyttet, og på samme tid skal der betales for mindre varme, færre reperationer og at rengøringen bliver nemmere. 

Polyurea-landbrug

Polyurea i både nye og eksisterende stalde


Polyurea i nye stalde

Skal du igang med at bygge en ny gård, så er polyurea gulv i staldene et oplagt valg. Med vores polyurea får du det optimale underlag, der sparer dig for utroligt meget tid og besvær. Udover dette, får dyrene de optimale forhold og kan undgå skader. 

Polyurea i eksisterende stalde

Har du en stald med revnet gulv, som gør hverdagen besværlig? Så klarer vi opgaven. Det er muligt at påføre polyuretanen, også selvom inventaret er på plads. Dette skyldes, at vores polyurea skal sprayes, og derved kan komme ind i selv de mindste områder. Processen er utrolig hurtig, og derfor skal dyrene kun være ude af stalden i en begrænset periode. 

Fordele ved polyurea gulv i stalde

Fordelene er mange med vores specialudviklede polyurea til landbruget. Vores specialudviklede polyurea gør livet bedre for både dyrene og landmændene. 

Her er de største fordele:

  • Utroligt slidstærkt
  • Varme- og kulde isolerende 
  • Forebygger skader på dyrene
  • Nem at rengøre
  • ​Let at påføre
  • Billigt i forhold til andre materialer

Vi har samarbejdspartnere der kan udføre opgaver for vores kunder

Skulle du som kunde, have brug for at udføre en opgave i polyurethan, så har vi naturligvis samarbejdspartnere, som kan klare opgaven for dig. Dette betyder at du ikke behøver investere i et stort sprøjteanlæg. Dermed er United Foam det sikre valg, hvis du har brug for en virksomhed, der kan føre dig trygt og sikkert gennem hele processen. Vi er med dig fra idé til fuldført opgave. 

Skal du have nyt gulv i stalden?

Få et uforpligtende tilbud eller råd og sparring. Udfyld formularen eller kontakt os direkte.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...