SPECIALLØSNINGER

Få en specialudviklet løsning

Hvis du har en god idé, kan vi måske hjælpe dig med at realisere den. Der findes nemlig et utal af muligheder, som polyuretan kan bruges til.

Du har idéerne. Vi har erfaringen

Vores mange års erfaring med PUR-skum, polyurea og elastomer gør, at vi kan tilbyde dig kompetent rådgivning uanset hvilken udfordring, du står med. 

bordplade

Eksempler på specialløsninger


Bordplader til udendørs brug

For at øge slidstyrken og lette rengøringen på et sæt haveborde for en af vores kunder, har vi skabt en særlig overflade til dem ved at sprøjte polyurea på. Det gør, at havebordene kan stå ude i længere tid – uden at blive slidte og stadig se pæne ud.

Ekstra slidstærke betonrør

For at øge levetiden på en række kloakrør, har vi sprayet dem med polyurea. Det har forbedret deres evne til at modstå slid og samtidig sikrer det kloakrørene mod kemikalier og dampe, som de bliver udsat for.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi hjælper ofte kunder i innovative brancher, små entreprenører, fritidsopfindere og lignende. Vores erfaring gør, at vi altid kan holde fokus på dine behov og hjælpe dit projekt i mål. 

Vi kan også hjælpe dig, hvis du er på udkig efter PUR-skum med en bestemt hårdhed eller et polyuretan produkt i en særlig farve.

Vi har samarbejdspartnere der kan udføre opgaver for vores kunder

Skulle du som kunde, have brug for at udføre en opgave i polyurethan, så har vi naturligvis samarbejdspartnere, som kan klare opgaven for dig. Dette betyder at du ikke behøver investere i et stort sprøjteanlæg. Dermed er United Foam det sikre valg, hvis du har brug for en virksomhed, der kan føre dig trygt og sikkert gennem hele processen. Vi er med dig fra idé til fuldført opgave. 

Har du et projekt i tankerne?

Få et uforpligtende tilbud eller råd og sparring. Udfyld formularen eller kontakt os direkte.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...