Brug af cookies på www.unitedfoam.com


1. Ejeroplysninger

Denne hjemmeside er ejet og administreret af:

United Foam ApS
Jupitervej 30
7620 Lemvig


2. Hvad er en cookie?

En cookie er en meget lille tekstfil som placeres på din enhed af de hjemmesider du besøger. Informationen cookie'en indeholder bestemmes af serveren som operere hjemmesiden og den can bruges af serveren hver gang enheden besøger siden. 


3. Sådan sletter du eller blokerer du cookies

Du kan finde en fuld guide her: http://minecookies.org/cookiehandtering


4. Cookietyper og deres formål

Formål Førsteparts cookies Tredjeparts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Nej
Trafikmåling Ja

Ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) Nej Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Ja Nej

5. Førsteparts cookies på dette website

JavaScript

Navn

Levetid

Beskrivelse

gaTrackTrans Slettes når du lukker dit browser vindue

Indeholder en true/false værdi der afgør, om der skal trackes en eCommerce transaktion til Google Analytics ved load af kvitteringssiden i checkud forløbet.

eDisableInpageModalCart Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en true/false værdi der afgør, om der skal vises et modalvindue, hver gang der bliver lagt en vare i indkøbskurven.
eInpageModalCartID Slettes når du lukker dit browser vindue

Indeholder en værdi der afgør om et modalvindue har været vist.

Dynamicweb

Navn Levetid Beskrivelse
VisitorID and VisitDate 1 år Anvendes til trafikanalyse.
DW_Extranet 30 dage Login cookie som også kan huske dit brugernavn og adgangskode.
Dynamicweb.CookieOptInLevel 14 dage Husker at du har accepteret vores brug af cookies på websitet.

Session cookie

Navn Levetid Beskrivelse
ASP.NET_SessionId Slettes når du lukker dit browser vindue Anvendes til anonym trafikanalyse.

6. Tredjeparts cookie

YouTube

Navn Levetid Beskrivelse
Visitor_INFO1_LIVE 8 måneder Anvendes af YouTube (Google). Du kan læse mere i deres privatlivspolitik: http://www.youtube.com/t/privacy

MailChimp

Navn Levetid Beskrivelse
_AVESTA_ENVIRONMENT Slettes når du lukker dit browser vindue

(MailChimp har ingen officiel dokumentation af deres cookie)

Google Analytics

Navn Levetid Beskrivelse
_utma, _utmb, _utmc, _utmz Op til 6 måneder Anvendes til anonym trafikanalyse.
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Search Indstillinger

Navn Levetid Beskrivelse
PREF 2 år Anvendes ikke men er knyttet til Google Analytics og er en standard cookie sat af google.com.
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

7. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via formularer på websitet.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos United Foam ApS, skal du rette henvendelse på  isol@unitedfoam.com eller telefon + 45 86 37 38 11. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Læs mere på  Erhvervsstyrelsens oplysninger om cookielovgivningen.

Sidst opdateret d.15 Juni 2017

keyboard_arrow_up
Loading...