Stor nok til at levere varen. Lille nok til at være nærværende

I mere end 40 år har vi udviklet og produceret polyurethan systemer til kunder i hele Europa.

Dag-til-dag levering

Kvalitetstestet i eget laboratorie

Egen udvikling af recepter

40 års erfaring i polyurethan branchen

United Foam blev stiftet helt tilbage i 1978, og anses af mange som værende det polyurethan systemhus med størst ekspertise i Danmark.

Hvorfor vælge United Foam som polyurethan leverandør?

Viden og knowhow

Vi har udviklet og produceret polyurethan systemer til flere hundrede kunder gennem årene. Vores store kemiske og anvendelsestekniske viden og knowhow kommer fra mere end 40 år i branchen. Vi har udviklet recepter, der lever op til krav og opgaver som kunderne efterspørger. I tæt dialog kortlægger vi dine behov og krav, og derefter udvikler vi en polyurethan til netop denne opgave.

Hurtig levering

Vi ved at hurtig levering er vigtig for vores kunder. Derfor bestræber vi os altid på en lynhurtig leveringstid. Vores produktion er meget fleksibel, og derfor kan vi i mange tilfælde levere fra dag-til-dag.

Den bedste kvalitet

For at opretholde det utrolig høje kvalitetsniveau, kvalitets- og sikkerhedstester vores kemiingeniør og laborant alle polyurethan systemer før de forlader produktionen. Dette medfører ikke blot ekstra sikkerhed til vore kunder, men sikrer kunderne den højeste kvalitet på markedet.

Få et uforpligtende tilbud på polyurethan systemer

Har du en specifik opgave hvor polyurethan vil være et oplagt materiale? Vi vil gerne vejlede og regne på det. Det er helt gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...