Polyurea

Har du brug for et fleksibelt og slidstærkt materiale, der kan beskytte underlag og overflader i dit produktionsmiljø? Så er polyurea det smarte valg. Få et skræddersyet produkt og vejledning i materialet hos os.   

Spørgsmål til polyurea? Kontakt os her

Beskyt materiel og underlag mod slid

Polyurea er kendetegnet ved sin særlige elasticitet og slidstærke overflade. Det gør materialet oplagt at bruge til bl.a. overfladebeskyttelse og coating i produktionsmiljøer.

Det kan eksempelvis være til beskyttelse af valser og drivhjul for at forlænge levetiden af maskineriet. Polyurea kan også bruges til at beskytte kloakrør mod slid. I virkeligheden er det kun din egen fantasi, der sætter grænserne med polyurea.

Få et uforpligtende tilbud på polyurea

Polyurea

Fordele ved polyurea

Der er mange gode ting at sige om polyurea som materiale til overfladebeskyttelse. Her er det vigtigste:


Ekstremt kemikalieresistent – oplagt til hårde produktionsmiljøer

Er din virksomheds produktion eller produkter udsat for kemikalier, og søger du en overfladebeskyttelse der sikrer længere levetid? Så er Poyurea løsningen for din virksomhed.

God friktion – velegnet til fx skridsikkert underlag

Det er muligt at skabe et højt friktionsniveau med Polyurea, hvilket gør det ideelt til områder som kræver et skridsikkert underlag.

Fleksibelt og nemt at arbejde med

Polyurea er i modsætning til lignende produkter utrolig fleksibel og elastisk. Dette medfører, at polyurea ikke sprækker. Polyurea er en to-komponent løsning, hvilket gør det nemt at arbejde med.

Mange anvendelsesmuligheder

Da Polyurea kan påføres på alle former for materiale og underlag, er mulighederne med Polyurea næsten uanede.

Få vejledning i påføring af polyurea

Når du benytter dig af polyurea, er det vigtigt at forbehandle underlaget korrekt for at få det optimale ud af materialet. I nogle tilfælde kræver det, at du sliber eller sandblæser underlaget først. Du skal dog altid huske at tilføre primer, før du påfører polyurea. 

Hvis du har brug for hjælp til påføring af polyurea, kan vi også hjælpe dig med den del. Vi kan leje dig den nødvendige maskine eller formidle kontakt til en leverandør, der kan stå for hele opgaven.  

Har du spørgsmål til brugen af polyurea? Kontakt os

Hvorfor vælge os som din leverandør af polyurea?

Få hjælp hele vejen rundt om dit produkt. Hos United Foam er vi med dig både før, under og efter leveringen.

Produkter tilpasset dine behov

Vi kan justere på blandingsforholdene, så det færdige produkt stemmer overens med dit konkrete behov. Vi tester og prøver os frem i tæt samarbejde med dig.

Sparring baseret på mange års erfaring

Vi tør godt kalde os eksperter, når det kommer til polyurea. Derfor kan du roligt spørge os til råds, hvis du har spørgsmål til materialet, produktbrugen eller andet.

Hjælp til påføring og maskinbrug

Produktet er på plads, men hvad med selve påføringen? Vi kan leje dig den rette maskine eller få en ekstern samarbejdspartner til at stå for opgaven.

Få et uforpligtende tilbud på polyurea

Eller har du spørgsmål til materialet eller anvendelsen? Kontakt os via formularen eller direkte.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...