PUR skum

PUR skum er et af de mest effektive isoleringsmaterialer på markedet og kan bruges til alt fra isolering af fjernvarmerør til madrasser og hynder i møbelbranchen. Bliv klogere på PUR skum her.

Spørgsmål til PUR skum? Kontakt os her

Et isoleringsmateriale med mange anvendelsesmuligheder

Hvis du har brug for et effektivt isoleringsmateriale, der er nemt at håndtere, er PUR skum et godt valg. PUR skum egner sig til det meste, når det kommer til isolering. Vi hjælper dig gerne med vejledning og rådgivning baseret på teknisk know-how og mange års erfaring.

Få et uforpligtende tilbud på PUR skum

pur-isoleringsmateriale

Fordele ved PUR skum

PUR skum er et materiale med masser af fordele, når det kommer til isolering. Her er de fire bedste grunde til at vælge PUR skum.


Højisolerende

PUR skum fra United Foam er kendetegnet ved at være ekstremt varme- og kulde isolerende, hvilket gør det ideelt til isolering i krævende miljøer.

Let i vægt

PUR skum er i forhold til andre isoleringsmaterialer utrolig let, hvilket gavner de fleste opgaver markant.

Tilfører stabilitet

PUR skum er et utroligt slidstærkt materiale med en høj stabilitetsevne, har du brug for disse egenskaber, så er PUR skum fra United Foam løsningen.

Nemt at håndtere

Vores kemiingeniør kan tilpasse PUR skum efter kundens behov, dette kombineret med mange års erfaringer og anvendelsesteknisk knowhow gør, at kunden kan få vejledning i at håndtere materialet.

PUR skum i forskellige varianter

Hvad skal du bruge dit PUR skum til? Vi leverer PUR skum som fyldeskum, sprayskum eller flaskeskum – alt efter formålet.


Fyldeskum

Fyldeskummen er kendetegnet ved en langsommere tørretid. Det gør den oplagt til isolering af hulrum, da skummen kan nå at rende ud i hulrummet, før den tørrer.

Sprayskum

Sprayskummen har en hurtig reaktionstid, hvilket gør, at den former sig meget hurtigt. Det gør den perfekt til isolering af vægge og lofter. 

Flaskeskum

Flaskeskummen har samme hurtige reaktionstid som sprayskummen, men flaskeskummen giver dig mulighed for at bestille i mindre mængder. Bruges ofte til isolering af fjernvarmerør.

Hvorfor vælge os som din leverandør af PUR skum?

Som en af landets førende leverandører af pur skum, er der mange grunde til at vælge os. Se et udvalg af dem her.

Få medbestemmelse i processen

Hos United Foam har vi en tæt kontakt med vores kunder i hele processen. Vi blander i små mængder og justerer på processerne, så det færdige produkt passer til dit behov.

Produkter baseret på teknisk know-how

Vores mange års erfaring og tekniske viden gør os i stand til at afdække dine behov og fremstille specialløsninger, der løser lige netop dine udfordringer.

Vejledning i blanding og maskinbrug

Vi fremstiller ikke bare det materiale, du skal bruge. Vi vejleder dig også meget gerne i blandingen og maskinbrugen. 

Få et uforpligtende tilbud på PUR skum

Eller har du spørgsmål til materialet eller anvendelsen? Kontakt os via formularen eller direkte.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.
keyboard_arrow_up
Loading...